Hop til hovedindholdet

Frederiksberg Mad- og Kulturhus logo

Flea Frederiksberg 26. september

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Søndag d. 26. september 2021 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 25. september 2021 kl. 09:00

Sted

Frederiksberg Mad- og Kulturhus, Frederiksberg Allé 41, 1850 Frederiksberg C Frederiksberg Mad- og Kulturhus
Frederiksberg Allé 41
1850 Frederiksberg C

Flea Frederiksberg 26. september

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

Vi gentager succesen søndag d. 26. september2021 kl. 10.00 - 16.00 med cirka 20 stande !

Flea Frederiksberg er et succesfuldt loppemarked med fokus på fashion. Vores lokaler danner rammerne for et unikt loppemarked med en location i særklasse.

Vi har nu afholdt 8 loppemarkeder, og på trods af at vi følger corona restriktionerne, har det været en stor succes - både for dem som solgte ud og dem som besøgte os. 

Vi har haft besøg af cirka 400 - 1000 glade gæster pr. gang. 

Entre kr. 20,- 

Vi holder til lige ovenover Frederiksberg Allé metrostation - her er det nemt at komme til både for dig som standeholder og som gæst. 

Til Flea Market kan du: - Tage dine veninder med under armen, og shoppe løs i vintagefund og gøre et genbrugskup - Finde genbrugskatte fra cirka 20 unikke stande - Nyde søndagsstemning på Frederiksbergs hyggeligste hjørne. 

Vi glæder os enormt meget til at se jer, når vi slår dørene op endu en gang!

Flea Market er den bedste location for loppemarkeder på Frederiksberg. Tjen penge på dit aflagte kluns, imens du har en fest! Vi har tøjstativerne, så kan du nemt tage gaderoben med under armen og komme afsted. 

En stand koster 400 kr. her medfølger 1 bord + 1 tøjstativ (det ikke muligt at tilkøbe eller have flere borde eller tøjstativer med). 

Vores erfaring er, at det er en succes at sælge ud, hvis man har tøj, som passer målgruppen 16-32 år. Det skyldes, at størstedelen af de besøgende har den alder. Vi anbefaler derfor ikke, at man køber en stand, hvis man falder ud for den målgruppe. 

Info om stand: Standen er cirka 4 kvm2 (vores lokaler er skæve og unikke, derfor vil standenes form variere). 

LÆS - Du må ikke medbringe dit eget bord eller tøjstativ (vi stiller et bord + tøjstativ til rådighed ved alle stande) men medbring dine egne bøjler. 

Check in er fra 08:00-09:00 OBS!! (Dukker man ikke op inden 09:25, har man ikke længere ret til sin stand - og vi kan give pladsen til en anden) 

Flea Frederiksberg har taget en række nødvendige forbehold og udarbejdet nye retningslinjer, så Flea Frederiksberg bliver et sikkert og trygt sted at være.

Retningslinjerne er både gældende for standholdere og besøgende 

Hertil så det er muligt at mødes om salg og samtidig overholder regler og anbefalinger sat af Regeringen. 

Læs retningslinjerne her: 

Max 2 stadeholder pr stand. Vi opfordre til man ikke klumper sammen (max 5 personer i en stand)

Der vil være håndsprit tilgængeligt flere steder i lokalet samt på hver stand. Vi opfodre til kontaktløs betaling via Mobilepay.

Flea Frederiksberg opfordrer alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og blive hjemme, såfremt der er tegn på sygdom, hvis du netop har været syg inden for de seneste 14 dage, eller hvis du har været omgivet af folk, som netop er blevet syge. 

Flea Frederiksbergs medarbejdere vil altid være til at finde og spørge til råds, såfremt besøgende, standholdere ikke føler sig trygge eller andet. 

Flea Frederiksberg overholder de gældende regler i forhold til covid-19. Køber du, eller har du købt stand til et marked, der bliver aflyst grundet Covid-19, tilbyder vi pengene tilbage.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Frederiksberg Mad- og Kulturhus
Tlf: +45 31414111
info@fmkh.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Frederiksberg Mad- og Kulturhus
Tlf: +45 31414111
info@fmkh.dk